Home   Support   Hulp op afstand

Hulp op afstand

Unieke en specifieke hulp op afstand.

team viewer

Klik op het bovenstaande plaatje om hulp op afstand te krijgen

Door gebruik te maken van een kleine toepassing kunnen wij elke computer op afstand bedienen alsof wij zelf achter uw scherm zitten - zelfs door firewalls heen. Dit biedt optimale en efficiënte ondersteuningsmogelijkheden.

Met de toepassing maken wij verbinding met uw computer nadat u daar zelf toestemming aan verleend. Er wordt gebruik gemaakt van de beveiligde bestandskanalen met Key Exchange en AES (256 bit) Session Encoding en we voldoen daarmee aan de veiligheidsnormen van https/SSL.

De toepassing is beschikbaar voor elk besturingssysteem met nagenoeg elke willekeurige internetbrowser.

Klik hier voor meer informatie over Teamviewer.

afdrukken Deze pagina afdrukken