Home   Branches   ZZP en het MKB

ZZP en het MKB

Bent u ZZP'er?

Zelf administreren: boekhouden en relatiemanagement betekent kostenbesparing. Als ZZP'er zal u er niet om staan te springen om zelf te gaan boekhouden, maar het wordt u makkelijk gemaakt! Weinig tijd en optimaal resultaat met OVAS voor ZZP'ers. De ideale tool voor uw administratie.

 

Bent u MKB'er?

Als MKB'er wilt u graag doen waar u goed in bent, namelijk: ondernemen. De energie die u hier uit haalt wilt u liever niet in uw administratie steken. Omdat boekhouden en relatiemanagement nu eenmaal bij ondernemen hoort, hebben wij een webbased applicatie ontwikkeld waarmee u eenvoudig kunt boekhouden. Zo houdt u meer tijd over om te ondernemen.


5 dagen gratis demo

Kamer van Koophandel koppeling

Kamer van Koophandel

Geen kostbare tijd verliezen

Door slimme automatisering haalt u bedrijfsgegevens direct uit de gegevensbank van de Kamer van Koophandel. Zoek op naam of kvk-nummer, selecteer de gevonden organisatie en importeer direct de adresgegevens. Dit scheelt veel tijd bij het invoeren van bedrijven en organisaties.

 

Werking

U typt bijvoorbeeld de naam van een bedrijf in en klikt op de kvk-knop. Als er één resultaat is, dan worden direct de juiste velden ingevuld. Mochten er meerdere resultaten zijn, dan krijgt u een keuze-lijst waarin u de juiste relatie kunt selecteren.

afdrukken Deze pagina afdrukken