Home   Trainingen   Informatie bijeenkomsten

Informatie bijeenkomsten

Om u zo goed mogelijk te informeren over het gebruik van het OVAS online administratiepakket, organiseren wij regelmatig vrijblijvende informatie- en voorlichtingsavonden. Vaak zijn deze avonden gericht op een specifieke doelgroep, zoals het MKB, stichtingen of kerkgenootschappen.

 

Het online OVAS-pakket kent vele handige mogelijkheden die u tijd zullen besparen

Tijdens deze vrijblijvende bijeenkomsten leert u eenvoudig hoe u zelf een overzichtelijke administratie kunt bijhouden in het online OVAS-administratiepakket. Onder deskundige begeleiding van OVAS-medewerkers krijgt u alle handvatten om een volledige administratie te kunnen voeren; van boekhouding tot relatiebeheer. Het OVAS-pakket kent vele mogelijkheden die u dagelijks werk aanzienlijk zullen vergemakkelijken!

 

Persoonlijke begeleiding

Tijdens de informatiebijeenkomst zullen onze ervaren accountants duidelijke uitleg geven over het voeren van een overzichtelijke administratie in het online administratiepakket OVAS. Doordat er met kleine groepen gewerkt wordt, zal er voldoende ruimte zijn voor persoonlijke begeleiding en het beantwoorden van vragen.

 

Optimale ondersteuning

De online administratie software van OVAS staat bekend om haar gebruikersvriendelijkheid en de optimale ondersteuning en persoonlijke aanpak door onze ervaren accountants.

 

Opgeven?

Wilt u een informatiebijeenkomst bijwonen? Geef u dan op via het contactformulier op de contactpagina of bel ons op 085-1043411. Er is een minimum aantal deelnemers nodig om de informatieavond door te laten gaan. We zullen u op de hoogte brengen van de eerstvolgende datum en locatie voor een voorlichtingsbijeenkomst.

 

afdrukken Deze pagina afdrukken